Meet the team

Het Lycurgus Openlucht Toernooi is sinds 2012 ondergebracht in een stichting. De stichting bestaat uit acht bestuursleden. Wij stellen ons graag aan je voor! 

Peter

Peter is algemeen coördinator en vertrouwenspersoon van het toernooi. Hij zorgt dat alles in goede banen verloopt.
Daarnaast is Peter voorzitter van de stichting.
Samen met Djody en Eline beheert Peter onze social media accounts.

Erik

Erik is verantwoordelijk voor de inschrijvingen, ook tijdens het toernooi. Bij hem kan je terecht voor alle wedstrijdzaken.
Daarnaast is Erik penningmeester van de stichting.

Arno

Arno is secretaris en verantwoordelijk voor de techniek op het toernooi. Gas, electra, water en geluid zijn zaken waar hij zich mee bezig houdt.
Daarnaast is Arno secretaris van de stichting.

Kim

Kim is verantwoordelijk voor de muziek op het toernooi en de feesten. Alhoewel Klein Vaarwater de feesten voor ons organiseert, regelen wij de bands en de DJ's. Kim zorgt ervoor dat dit allemaal goed verloopt.

Djody

Djody zorgt, samen met Jens, dat de horeca tijdens het toernooi zo soepel mogelijk verloopt. En dat jullie genoeg keuze hebben in verfrissende drankjes en lekkere maaltijden en snacks tijdens het toernooi.
Same met Eline en Peter beheert Djody onze social media accounts.

Jens

Jens zorgt, samen met Djody, dat de horeca tijdens het toernooi zo soepel mogelijk verloopt. En dat jullie genoeg keuze hebben in verfrissende drankjes en lekkere maaltijden en snacks tijdens het toernooi.

Eline

Eline is coördinator vrijwilligers en ze organiseert mede het jeugdtoernooi.
Samen met Djody en Peter beheert Eline onze social media accounts.