AVG-Wetgeving

AVG-Wetgeving

Het Lycurgus Openlucht Toernooi verzamelt voor een aantal doelen persoonsgegevens. Hieronder zullen we je in het kader van de AVG-regelgeving uitleggen welke gegevens we verzamelen en wat we met deze gegevens doen. We zullen je daarna vragen akkoord te gaan met het verzamelen van de gegevens.

Bij de inschrijving voor het Lycurgus Openlucht Toernooi vragen we je naam, je e-mailadres, je telefoonnummer en je woonplaats op te geven. We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je te kunnen onderhouden over het toernooi. Via de e-mailadres zullen we je de inschrijfbevestiging toesturen en je informeren over eventuele wijzigingen in het toernooi. Je telefoonnummer gebruiken we alleen als er tijdens het toernooi wijzigingen zijn waarover we je moeten informeren. Je woonplaats gebruiken we enkel om inzicht te krijgen uit welke delen van Nederland de toernooi-bezoekers vandaan komen.

Nieuw sinds 2024 is dat we – indien gewenst – jouw e-mailadres zullen delen met Vakantiepark Klein Vaarwater. Dit doen we alleen wanneer je bij de inschrijving hebt aangegeven een kortingscode voor toegang tot de feesten wenst te ontvangen. Tickets voor de feesten kunnen alleen via Klein Vaarwater besteld worden en zij zullen daarom ook de kortingscode met jullie delen.

Je gegevens zullen worden bewaard voor de duur van het toernooi. Bij aanmelding voor de mailinglijst blijven je naam en je e-mailadres opgeslagen in onze beveiligde database. Deze gegevens zullen voor onbepaalde tijd worden bewaard voor het versturen van de nieuwsbrief en informatie over toekomstige toernooien. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar: organisatie@lycurgusopameland.nl.
Daarnaast zullen er gegevens in een Excel-bestand gezet worden om de poule-indeling en de uitslagen tijdens het toernooi te kunnen bepalen.

Tijdens het toernooi worden er altijd veel foto’s gemaakt die door het Lycurgus Openlucht Toernooi gebruikt kunnen worden voor onze website, sociale media, flyers, posters, en advertenties. Hieronder vragen we je hiervoor toestemming te verlenen. Op verzoek zullen we altijd foto’s weer verwijderen.

Je hebt altijd het recht om je gegevens op te vragen die door ons worden bewaard. Daarnaast heb je het recht om je gegevens te laten wijzigingen indien ze niet juist door ons geregistreerd zijn en heb je het recht om je gegevens bij ons te laten wissen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via wedstrijdzaken@lycurgusopameland.nl. Wil je bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens door Lycurgus Openlucht Toernooi, dan kun je ook contact met ons opnemen via organisatie@lycurgusopameland.nl.