Meet the team

Het Lycurgus Openlucht Toernooi is sinds 2012 ondergebracht in een stichting. De stichting bestaat uit acht bestuursleden. Wij stellen ons graag aan je voor! 

Peter

Peter is algemeen coördinator en vertrouwenspersoon van het toernooi. Hij zorgt dat alles in goede banen verloopt.

Erik

Erik is verantwoordelijk voor de inschrijvingen, ook tijdens het toernooi. Bij hem kan je terecht voor alle wedstrijdzaken.

Arno

Arno is secretaris en verantwoordelijk voor de techniek op het toernooi. Gas, electra, water en geluid zijn zaken waar hij zich mee bezig houdt.

Kim

Kim is verantwoordelijk voor de muziek op het toernooi en de feesten. Alhoewel Klein Vaarwater de feesten voor ons organiseert, regelen wij de bands en de DJ's. Kim zorgt ervoor dat dit allemaal goed verloopt.

Djody

Djody zorgt, samen met Jens, dat de horeca tijdens het toernooi zo soepel mogelijk verloopt. En dat jullie genoeg keuze hebben in verfrissende drankjes en lekkere maaltijden en snacks tijdens het toernooi.

Jens

Jens zorgt, samen met Djody, dat de horeca tijdens het toernooi zo soepel mogelijk verloopt. En dat jullie genoeg keuze hebben in verfrissende drankjes en lekkere maaltijden en snacks tijdens het toernooi.

Corinne

Corinne is verantwoordelijk voor alle communicatie rondom het toernooi en organiseert samen met Eline het jeugdtoernooi.

Eline

Eline is coördinator vrijwilligers en organiseert samen met Corinne het jeugdtoernooi.