Jeugdtoernooi

Naast het toernooi voor volwassenen is er ook een toernooi voor de A en B jeugd! Samen met andere teams uit het hele land spelen jullie tegen elkaar.

Dus wil jij met je team het seizoen nog even afsluiten met een tof toernooi? Kom met de boot naar Ameland, speel leuke potjes volleybal tegen andere jeugdteams en ga voor de winnende prijs!

Hoe ziet het toernooi er uit?

Het Lycurgus op Ameland jeugdtoernooi wordt gehouden op zaterdag 3 juni 2023. Dit toernooi start om 11:00 uur en loopt door tot ongeveer 17:00 uur.

De jeugdteams spelen op een aantal velden naast de velden waar de volwassenen tegen elkaar spelen. Er wordt gespeeld op gras in teams van 4 tegen 4. Je speelt tegen elk niveau uit A en B jeugd. Aan het einde van de dag vindt de prijsuitreiking plaats.

Inschrijven

  • Inschrijving is mogelijk voor A en B jeugdteams (jongens, meisjes en mix teams).
  • De kosten per team zijn EUR 37,- per inschrijving. Dit is exclusief de kosten voor reis en verblijf.
  • Je moet 14 jaar of ouder zijn om deel te mogen nemen aan dit toernooi.
  • Deelnemen mag alleen wanneer er bij jouw team minimaal 1 meerderjarige begeleider aanwezig kan zijn.

Vervoer & prijzen

Om op Ameland te komen, neem je de boot van Holwerd naar Ameland. Zorg dat je uiterlijk de boot van 09.30 uur van Holwerd naar Ameland neemt, om op tijd te zijn op het toernooi. Bij aankomst op Ameland staat er een Arriva bus klaar die jullie naar de locatie brengt. Na afloop van het toernooi brengt de Arriva bus jullie om 18.30 uur weer naar de boot. Zorg dat je de boot van 19.00 uur niet mist, want dit is de laatste boot die gaat!

Kijk voor de actuele boottijden en prijzen op www.wpd.nl

Let op! Een overtocht met de boot kost EUR 17,75 per persoon. Wanneer jullie met meerdere teams komen en samen gaan reizen, kunnen jullie ook via www.wpd.nl een groepskaart bestellen (vanaf 15 personen). De kosten per persoon zijn dan lager.

De Arriva bus kost slechts EUR 3,20 per persoon voor een retourtje.

Parkeren in Holwerd kost EUR 6,- per dag, per auto.

Locatie

Camping Vakantiepark Klein Vaarwater
Klein Vaarwaterweg 202,
9164 MH Buren (Ameland)

Extra informatie

Bij voldoende aanmeldingen gaat het jeugdtoernooi door. Dit horen jullie uiterlijk 1 mei van ons. Schrijf dus op tijd in! 

Gaat het toernooi door? Dan moet ook het inschrijfgeld betaald worden. 

Afhankelijk van de weersvoorspelling geven wij de vrijdag voor het toernooi (rond 12.00 uur) aan of het jeugdtoernooi definitief doorgaat of niet. Hoor je niks, dan gaat het toernooi gewoon door. 

Wanneer wij helaas het jeugdtoernooi moeten cancelen vanwege de weersvoorspellingen, dan wordt het betaalde inschrijfgeld teruggestort.