Het feest

Op vrijdag en zaterdag avond is het feest! Na de welkomstborrel op de vrijdagmiddag, gaan de feesttenten open. Er wordt gedronken, gedanst en we luiden met z’n allen het weekend feestelijk in! Er zijn twee feesttenten, in de ene tent speelt een geweldige band en in de andere tent draait een DJ de lekkerste hits.

Vakantiepark Klein Vaarwater organiseert de feesten in samenwerking met Stichting Lycurgus Openlucht Toernooi. De feesten zijn voor 18 jaar en ouder.

Let op! Schrijf je jouw team in voor het toernooi, dan krijg je een kortingscode voor het bestellen van de tickets voor de feesten. Let op, hier zit wel een maximum aan. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze voorwaarden onder het kopje kosten.

De ticketshop is nu voor iedereen geopend!

Ben je met jouw team ingeschreven, dan heb je per e-mail al een kortingscode gekregen om met voorrang tickets te bestellen. Gebruik daarvoor de link uit de e-mail van Klein Vaarwater om de tickets te bestellen!

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over de ticketverkoop, neem dan contact op met Klein Vaarwater door een mailtje te sturen naar:

lycurgus@kleinvaarwater.nl

Parkeren

De meeste mensen komen te voet naar de feesten. Fietsen kunnen op het terrein neergezet worden (dit wordt met borden aangegeven). 

Kom je met de auto? Parkeer dan op Vakantiepark Klein Vaarwater en kom te voet naar de feesten. 

Tickets

Vakantiepark Klein Vaarwater organiseert het feest en dus ook de losse ticketverkoop. De ticketverkoop gaat pas medio april open. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij (op=op)!

Locatie

De feesten worden gehouden op de locatie waar ook het volleybaltoernooi wordt gespeeld. 

Camping Vakantiepark Klein Vaarwater
Klein Vaarwaterweg 202,
9164 MH Buren (Ameland)